Pishinë ORANGE

5,500 Lekë 2,990 Lekë
Pishinë ORANGE
Është pishina perfekte për argëtimin dhe argëtimin e të vegjëlve.

Karakteristikat:
*Përmasat: 150 cm x 41cm
SKU: 6920388659390
Përshkrimi
Pishinë ORANGE
Është pishina perfekte për argëtimin dhe argëtimin e të vegjëlve.

Karakteristikat:
*Përmasat: 150 cm x 41cm