Pishinë familjare INTEX

7,720 Lekë 4,990 Lekë
Pishinë familjare INTEX
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 203 x 152 x 18 cm
*Kapaciteti: 540 litra
SKU: 6941057417141
Përshkrimi
Pishinë familjare INTEX
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Përmasat: 203 x 152 x 18 cm
*Kapaciteti: 540 litra