Pishinë RING

9,250 Lekë 7,490 Lekë
Pishinë RING
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Lartësia 63cm
*Diametri 240cm
*Kapaciteti 2074L
*Materiali: PVC 3 shtresa
SKU: 6920388660105
Përshkrimi
Pishinë RING
Vera është këtu për t'u shijuar dhe nuk ka asgjë më të mirë se pishina.

Karakteristikat:
*Lartësia 63cm
*Diametri 240cm
*Kapaciteti 2074L
*Materiali: PVC 3 shtresa