Poltron DEAN

35,900 Lekë 24,900 Lekë
Ngjyra: Brown Përmasat: 70 x 82 x 86 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.
SKU: 1630561353673
Përshkrimi
Ngjyra: Brown Përmasat: 70 x 82 x 86 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.