Poltron IOWA

9,140 Lekë 6,400 Lekë

Poltron IOWA

Karakteristikat:
Iowa është një kolltuk komod për kopsht.
*Rezistent ndaj rrezatimit UV dhe faktoreve atmosferike.
*Produkti është i thjeshtë për tu pastruar dhe montuar.
*Përmasat : 62 x 60 x 89 cm

SKU: 8711245129532
Përshkrimi

Poltron IOWA

Karakteristikat:
Iowa është një kolltuk komod për kopsht.
*Rezistent ndaj rrezatimit UV dhe faktoreve atmosferike.
*Produkti është i thjeshtë për tu pastruar dhe montuar.
*Përmasat : 62 x 60 x 89 cm