Poltron NOA Blue

42,900 Lekë 29,900 Lekë
Ngjyra: Blue Përmasat:  73 x 92 x 102 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.
SKU: 1630561333662
Përshkrimi
Ngjyra: Blue Përmasat:  73 x 92 x 102 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri.