Poltron RUBY Red

56,900 Lekë 39,900 Lekë
Ngjyra: RED Përmasat: 112 x 92 x 82 cm Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.
SKU: 1630561364052
Përshkrimi
Ngjyra: RED Përmasat: 112 x 92 x 82 cm Kolltuk pa krah me mekanizem hapje dhe kembe druri.