Poltron TEO Grey

35,900 Lekë 21,900 Lekë
Ngjyra: Grey Përmasat: 67 x 73 x 83 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri ne ngjyre te zeze.
SKU: 1630561394045
Përshkrimi
Ngjyra: Grey Përmasat: 67 x 73 x 83 cm Kolltuk me krahe, me veshje cope dhe me kembe druri ne ngjyre te zeze.