Portmonto DIAMOND

15,990 Lekë 8,990 Lekë

Portmonto Diamond me 1 sirtar dhe derë 

Karakteristikat:
Permasat 52 x 187 x 36 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë
3 varëse metalike

SKU: 8697001038976
Përshkrimi

Portmonto Diamond me 1 sirtar dhe derë 

Karakteristikat:
Permasat 52 x 187 x 36 cm ( Gjerësia x Lartësia x Thellësia )
Ngjyra: E bardhë
3 varëse metalike