Raft këpucësh ELEONOR

31,500 Lekë 16,990 Lekë
Raft këpucësh ELEONOR

Karakteristikat:
*Ngjyra: e bardhë dhe lisi
*Me ndarje
*Përmasat 76 x 187 x 35 cm
SKU: 8697001027307
Përshkrimi
Raft këpucësh ELEONOR

Karakteristikat:
*Ngjyra: e bardhë dhe lisi
*Me ndarje
*Përmasat 76 x 187 x 35 cm