Raft organizues kuzhine

1,990 Lekë 1,290 Lekë

Raft organizues kuzhine

Karakteristikat:
*Materiali MDF
*Ngjyrë druri dhe e zezë
*Pesha 0.785 kg
*Përmasat 50 x 18 x 15 cm

SKU: 3560238702734
Përshkrimi

Raft organizues kuzhine

Karakteristikat:
*Materiali MDF
*Ngjyrë druri dhe e zezë
*Pesha 0.785 kg
*Përmasat 50 x 18 x 15 cm