Raft për fëmijë EARS

2,890 Lekë 1,990 Lekë

Raft për fëmijë EARS

Karakteristikat:

*Raft elegant dhe i përsosur për të mbajtur dhe organizuar sendet
*Raft vjen me dy veshë të shkëputshëm që shtojnë një element vizual unik.
*Përmasat  D.38 CM

 

SKU: 3560231526993
Përshkrimi

Raft për fëmijë EARS

Karakteristikat:

*Raft elegant dhe i përsosur për të mbajtur dhe organizuar sendet
*Raft vjen me dy veshë të shkëputshëm që shtojnë një element vizual unik.
*Përmasat  D.38 CM