Raft për mbajtjen e luleve me 3 ndarje

5,490 Lekë

Raft për mbajtjen e luleve me 3 ndarje
Krijoni kopshtin tuaj në mënyrë sa më organizuese dhe elegante me raftet mbajtës Të luleve.

Karakteristikat:
*Formë elegante e cila përshtatet në çdo hapësirë.
*Material: çelik
*Përmasat: 58 x 27 x 90 cm
*3 ndarje
*I palosshëm

SKU: 8720573177535
Përshkrimi

Raft për mbajtjen e luleve me 3 ndarje
Krijoni kopshtin tuaj në mënyrë sa më organizuese dhe elegante me raftet mbajtës Të luleve.

Karakteristikat:
*Formë elegante e cila përshtatet në çdo hapësirë.
*Material: çelik
*Përmasat: 58 x 27 x 90 cm
*3 ndarje
*I palosshëm