Raft tualeti me derë dhe hapësira STOCKHOLM

16,500 Lekë 10,990 Lekë

Raft tualeti me derë dhe hapësira STOCKHOLM

Karakteristikat:

*Materiali MDF
*Ngjyrë e bardhë dhe kafe
*Përmasat 26 x 35 x 173 cm

 

SKU: 3700462445544
Përshkrimi

Raft tualeti me derë dhe hapësira STOCKHOLM

Karakteristikat:

*Materiali MDF
*Ngjyrë e bardhë dhe kafe
*Përmasat 26 x 35 x 173 cm