Raft zyre i lartë LEONIDAS

29,990 Lekë 22,990 Lekë
Raft zyre i lartë LEONIDAS

Falë dizajnit praktik, rafti Leonidas mund të përdoret për të gjitha qëllimet dhe të përshtatet në çdo hapësirë. Rafti mund të përdoret në shtëpinë ose zyrën tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 80 x 215 x 38 cm


SKU: 8605060460393
Përshkrimi
Raft zyre i lartë LEONIDAS

Falë dizajnit praktik, rafti Leonidas mund të përdoret për të gjitha qëllimet dhe të përshtatet në çdo hapësirë. Rafti mund të përdoret në shtëpinë ose zyrën tuaj.

Karakteristikat:
*Përmasat: 80 x 215 x 38 cm