Ruajtës Ushqimesh me rrota

2,390 Lekë 1,490 Lekë

Ruajtës Ushqimesh me rrota

Karakteristikat:
*Ena ka nga të dyja anët hapje dhe mbyllet hermetikisht
*Ka 6 rrota dhe është e lehtë për t'u transportuar
*Mekanizëm i përshtatshëm
*Përmasat 17 x 60 x 80 cm

SKU: 8718158637444
Përshkrimi

Ruajtës Ushqimesh me rrota

Karakteristikat:
*Ena ka nga të dyja anët hapje dhe mbyllet hermetikisht
*Ka 6 rrota dhe është e lehtë për t'u transportuar
*Mekanizëm i përshtatshëm
*Përmasat 17 x 60 x 80 cm