Set ASI

99,990 Lekë 79,990 Lekë
Set ASI
ASI është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh: 126 x 85 x 76 cm
*Poltroni tek (x2): 85 x 69 x 76 cm
*Tavolina: 90 x 50 x 35 cm
SKU: 3560238691168
Përshkrimi
Set ASI
ASI është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh: 126 x 85 x 76 cm
*Poltroni tek (x2): 85 x 69 x 76 cm
*Tavolina: 90 x 50 x 35 cm