Set bukurie në çante shpine PRINCESS FRIENDS

1,990 Lekë 1,590 Lekë

Set bukurie në çantë shpine PRINCESS FRIENDS

Karakteristikat:
*Ngjyrë rozë
*Materiali plastikë
*Mosha +4vjeç
*Seti përfshin 1 çantë dhe 18 aksesor bukurie
*Përmasat 31 x 25 cm

 

SKU: 8719904456609
Përshkrimi

Set bukurie në çantë shpine PRINCESS FRIENDS

Karakteristikat:
*Ngjyrë rozë
*Materiali plastikë
*Mosha +4vjeç
*Seti përfshin 1 çantë dhe 18 aksesor bukurie
*Përmasat 31 x 25 cm