Set CORFU Grey

49,890 Lekë 28,900 Lekë

Set Corfu,1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek

Karakteristikat:
Një divan i rehatshëm, kolltukë të gjerë dhe një tavolinë e vogël do t'ju lejojnë të shijoni ditët e ngrohta në ajër të pastër.

*Përmasat
Poltroni dysh 128 x 70 x 79 cm
Poltroni tek (x2) 76 x 70 x 79 cm
Tavolina 77 x 57 x 42 cm

SKU: 3253929117169
Përshkrimi

Set Corfu,1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek

Karakteristikat:
Një divan i rehatshëm, kolltukë të gjerë dhe një tavolinë e vogël do t'ju lejojnë të shijoni ditët e ngrohta në ajër të pastër.

*Përmasat
Poltroni dysh 128 x 70 x 79 cm
Poltroni tek (x2) 76 x 70 x 79 cm
Tavolina 77 x 57 x 42 cm