Set dhurate shpërndares aromatik

1,750 Lekë 1,390 Lekë

Set dhurate shpërndares aromatik 

Karakteristikat:

*Aroma të ndryshme
*Seti përmban aromantizues, qiri dhe bimë

*E përshtatshme për çdo ambjent

 

SKU: 8720573150026
Përshkrimi

Set dhurate shpërndares aromatik 

Karakteristikat:

*Aroma të ndryshme
*Seti përmban aromantizues, qiri dhe bimë

*E përshtatshme për çdo ambjent