Set ELOISE

70,900 Lekë 44,900 Lekë
Set ELOISE
ELOISE është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Materiali i sediljes dhe mbështetëses: Poliestër
*Poltroni dysh 122 x 70 x 84 cm
*Poltroni tek (x2) 66 x 70 x  84 cm 
*Tavolina 98 x 60 x 46 cm
SKU: 3560233835499
Përshkrimi
Set ELOISE
ELOISE është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Materiali i sediljes dhe mbështetëses: Poliestër
*Poltroni dysh 122 x 70 x 84 cm
*Poltroni tek (x2) 66 x 70 x  84 cm 
*Tavolina 98 x 60 x 46 cm