Set LAMBADA

70,900 Lekë 59,990 Lekë
Set LAMBADA
LAMBADA është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh  140 x 69 x 75 cm
*Poltroni tek (x2) 67.5 x 67 x  75 cm
*Tavolina 92 x 45 x 40 cm
SKU: 3560238680353
Përshkrimi
Set LAMBADA
LAMBADA është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni dysh  140 x 69 x 75 cm
*Poltroni tek (x2) 67.5 x 67 x  75 cm
*Tavolina 92 x 45 x 40 cm