Set lodra plazh 4 copë

1,990 Lekë 1,390 Lekë
Set lodra plazh 4 copë

Karakteristikat:
*Seti përmban kamioon dhe mjete për të luajtur në plazh
*Ngjyra të ndryshme
*Materiali plastikë
*Mosha +3vjeç
SKU: 8719987360411
Përshkrimi
Set lodra plazh 4 copë

Karakteristikat:
*Seti përmban kamioon dhe mjete për të luajtur në plazh
*Ngjyra të ndryshme
*Materiali plastikë
*Mosha +3vjeç