Set Loje 4 në 1

1,390 Lekë 1,090 Lekë

Set Loje 4 në 1

Karakteristikat:
*Material druri
*Tavëll, Mikado, Shah dhe Domino

SKU: 8720573115193
Përshkrimi

Set Loje 4 në 1

Karakteristikat:
*Material druri
*Tavëll, Mikado, Shah dhe Domino