Set LUNA

27,940 Lekë 16,900 Lekë
Set Luna,1 tavolinë + 2 poltrone tek

Karakteristikat:
Seti Luna përbëhet nga një tavolinë dhe 2 poltrone tek, që do t'u sigurojë përdoruesve të tij komoditetin maksimal të përdorimit.

Përmasat
*Poltroni: 71,5 x 75 x 78 cm
*Tavolina: 67,5 x 67,5 x 32cm
SKU: 8697402565019
Përshkrimi
Set Luna,1 tavolinë + 2 poltrone tek

Karakteristikat:
Seti Luna përbëhet nga një tavolinë dhe 2 poltrone tek, që do t'u sigurojë përdoruesve të tij komoditetin maksimal të përdorimit.

Përmasat
*Poltroni: 71,5 x 75 x 78 cm
*Tavolina: 67,5 x 67,5 x 32cm