Set mbajtëse vaji dhe uthulle prej qelqi 16cl

790 Lekë 540 Lekë
Set mbajtëse vaji dhe uthulle prej qelqi 16cl

Karakteristikat:
*Ngjyrë transparente
*Materiali qelqi, silikon
*Kapaciteti: 16 cl
SKU: 3560234504349
Përshkrimi
Set mbajtëse vaji dhe uthulle prej qelqi 16cl

Karakteristikat:
*Ngjyrë transparente
*Materiali qelqi, silikon
*Kapaciteti: 16 cl