Set MOSKA 1 tavolinë + 2 Karrige gri

28,900 Lekë 22,990 Lekë

Set MOSKA 1 tavolinë + 2 Karrige gri

Karakteristikat:
*Ngjyrë antracit
*Material çelik

*Të lehta dhe kompakte

*Përmasat e tavolinës 60 x 60 x 72 cm
*Përmasat e karriges 44 x 48 x 81 cm

 

SKU: 8720573487474
Përshkrimi

Set MOSKA 1 tavolinë + 2 Karrige gri

Karakteristikat:
*Ngjyrë antracit
*Material çelik

*Të lehta dhe kompakte

*Përmasat e tavolinës 60 x 60 x 72 cm
*Përmasat e karriges 44 x 48 x 81 cm