Set ORION

39,900 Lekë 24,900 Lekë
Set ORION,1 tavoline + 2 kolltuqe tek + 1 kolltuk dysh

Karakteristikat:
Orion është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen:1 tavoline + 2 kolltuqe tek + 1 kolltuk dysh
SKU: 8445393137711
Përshkrimi
Set ORION,1 tavoline + 2 kolltuqe tek + 1 kolltuk dysh

Karakteristikat:
Orion është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen:1 tavoline + 2 kolltuqe tek + 1 kolltuk dysh