Set ORLANDO

37,500 Lekë 31,900 Lekë
Set Orlando,1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek

Karakteristikat:
Orlando është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

*Përmasat
Poltroni dysh  126 x 65 x 75 cm
Poltroni tek (x2)  65 x 65 x 75 cm
Tavolina 59 x 59 x 43 cm
SKU: 8711245129341
Përshkrimi
Set Orlando,1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek

Karakteristikat:
Orlando është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavoline + 1 poltron dysh + 2 poltrone tek.

*Përmasat
Poltroni dysh  126 x 65 x 75 cm
Poltroni tek (x2)  65 x 65 x 75 cm
Tavolina 59 x 59 x 43 cm