Set PANAMA

169,990 Lekë 119,990 Lekë
Set PANAMA
PANAMA është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron tresh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni tresh: 185 x 73 x 63 cm
*Poltroni tek (x2)69 x 73 x 63 cm
*Tavolina:120 x 60 x 39 cm
SKU: 3560231727406
Përshkrimi
Set PANAMA
PANAMA është një komplet kopshti i rehatshëm dhe elegant, në te cilin perfshihen: 1 tavolinë + 1 poltron tresh + 2 poltrone tek.

Karakteristikat:
*Poltroni tresh: 185 x 73 x 63 cm
*Poltroni tek (x2)69 x 73 x 63 cm
*Tavolina:120 x 60 x 39 cm