Set për Larje 14Lt

2,090 Lekë 1,690 Lekë
Set për Larje 14Lt

Karakteristikat:
*3-në-1 sistem rrotullues me një kosh
*Lëshues i thekës me mikrofibër që largon 99% të baktereve
*Dorezë dhe kokë rrotulluese që rrotullohet 360°
*Sistemi centrifugal i mundësuar me pedale
SKU: 8720573607056
Përshkrimi
Set për Larje 14Lt

Karakteristikat:
*3-në-1 sistem rrotullues me një kosh
*Lëshues i thekës me mikrofibër që largon 99% të baktereve
*Dorezë dhe kokë rrotulluese që rrotullohet 360°
*Sistemi centrifugal i mundësuar me pedale