Set tasa plastik 3 copë

1,490 Lekë 1,190 Lekë

Set tasa plastik 3 copë

Karakteristikat:
*I lehtë dhe kompakt
*Kapak me vulë silikoni
*Materiali plastikë
*Kapaku transparent
*Tasi 1- 1.1L/ 12.2 x 12.2 x 13.3
*Tasi 2- 1.95L/ 14.5 x 14.5 x 15.3
*Tasi 3- 3.25L/ 17 x 17 x 18 cm

SKU: 8720573144971
Përshkrimi

Set tasa plastik 3 copë

Karakteristikat:
*I lehtë dhe kompakt
*Kapak me vulë silikoni
*Materiali plastikë
*Kapaku transparent
*Tasi 1- 1.1L/ 12.2 x 12.2 x 13.3
*Tasi 2- 1.95L/ 14.5 x 14.5 x 15.3
*Tasi 3- 3.25L/ 17 x 17 x 18 cm