Set tasa të vegjël 3 copë

690 Lekë 540 Lekë

Set tasa të vegjël 3 copë

Karakteristikat:
*I lehtë dhe kompakt
*Ngjyrë jeshile, transparente
*Materiali plastikë
*Kapaku transparent
*Tasi me kapak 0.5L / 15.5 x 11 x 5 cm
*Tasi me kapak 1L / 19.5 x 13.5 x 6.3 cm
*Tasi me kapak 1.8L / 23.5 x 16.5 x 7.7 cm

SKU: 8720573139267
Përshkrimi

Set tasa të vegjël 3 copë

Karakteristikat:
*I lehtë dhe kompakt
*Ngjyrë jeshile, transparente
*Materiali plastikë
*Kapaku transparent
*Tasi me kapak 0.5L / 15.5 x 11 x 5 cm
*Tasi me kapak 1L / 19.5 x 13.5 x 6.3 cm
*Tasi me kapak 1.8L / 23.5 x 16.5 x 7.7 cm