Set Vazo lulesh 2 copë

5,500 Lekë 4,400 Lekë

Set Vazo lulesh 2 copë

Karakteristikat:
*Gërshetimi i vazove interesant dhe nuanca kafe
*I përshtatshëm për ambjente të brendshme dhe stil boho
*Kompleti është  punuar me kornizë metalike në ngjyrë të zezë
*Vazoja e vogël 18 x 21 cm
*Vazoja e madhe 25 x 29 cm

 

SKU: 8720573515955
Përshkrimi

Set Vazo lulesh 2 copë

Karakteristikat:
*Gërshetimi i vazove interesant dhe nuanca kafe
*I përshtatshëm për ambjente të brendshme dhe stil boho
*Kompleti është  punuar me kornizë metalike në ngjyrë të zezë
*Vazoja e vogël 18 x 21 cm
*Vazoja e madhe 25 x 29 cm