Set veglash me helmetë ndertimi

1,750 Lekë 1,390 Lekë

Set veglash me helmetë ndërtimi

Karakteristikat:
*Materiali plastik
*Seti përfshin stol, dado, bulona, çekiç, sharrë, çelësa, kaçavidë dhe një helmetë
*Mosha +3vjec

 

SKU: 8719904381628
Përshkrimi

Set veglash me helmetë ndërtimi

Karakteristikat:
*Materiali plastik
*Seti përfshin stol, dado, bulona, çekiç, sharrë, çelësa, kaçavidë dhe një helmetë
*Mosha +3vjec