Shpërndarës aromatik

990 Lekë 790 Lekë
Shpërndarës aromatik

Karakteristikat:

*Aroma të ndryshme
*E përshtatshme për çdo ambjent
*Seti përmban një aromantizues dhe qiri
SKU: 8720573214681
Përshkrimi
Shpërndarës aromatik

Karakteristikat:

*Aroma të ndryshme
*E përshtatshme për çdo ambjent
*Seti përmban një aromantizues dhe qiri