Skarë Elektrike 47x27x0.18cm

5,690 Lekë 4,490 Lekë

Marka: Swiss Home
Lloji i produktit: skarë tavoline dhe tigan
Numri i prodhuesit:SH-6629
Ngjyra: E zezë
Fuqia: 1800 W
EAN: 6924392047822
Detaji 1: Tigan i gjithanshëm
Detaji 2: sipërfaqja e pjekjes përafërsisht L 47 cm x 27 cm L
Detaji 3: Termostat i rregullueshëm me 5 nivele
Detaji 4: Sipërfaqja: Mermer
Detaji 5: Alumini i presuar
Detaji 6: Këmbë kundër rrëshqitjes
Detaji 7: Dorezat e ftohta me prekje poshtë

SKU: 6924392047822
Përshkrimi

Marka: Swiss Home
Lloji i produktit: skarë tavoline dhe tigan
Numri i prodhuesit:SH-6629
Ngjyra: E zezë
Fuqia: 1800 W
EAN: 6924392047822
Detaji 1: Tigan i gjithanshëm
Detaji 2: sipërfaqja e pjekjes përafërsisht L 47 cm x 27 cm L
Detaji 3: Termostat i rregullueshëm me 5 nivele
Detaji 4: Sipërfaqja: Mermer
Detaji 5: Alumini i presuar
Detaji 6: Këmbë kundër rrëshqitjes
Detaji 7: Dorezat e ftohta me prekje poshtë