Sofa Bed DODO Khaki

42,900 Lekë 19,990 Lekë

Ngjyra: KHAKI

Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

SKU: 9635061354129
Përshkrimi

Ngjyra: KHAKI

Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.