Sofa Bed DODO Yellow

42,900 Lekë 19,990 Lekë

Ngjyra: YELLOW

Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.

SKU: 9635061374128
Përshkrimi

Ngjyra: YELLOW

Përmasat: 181 x 85 x 82 cm

Divan pa krahe, me cope, me mekanizem hapje dhe kembe druri.