Sofa Bed MELODY

49,900 Lekë 29,990 Lekë
Sofa Bed MELODY 

Karakteristikat:
*Përmasat: 181 x 83 x 82 cm
*Divan pa krahë, me copë
*Mekanizem hapje dhe kembë druri
SKU: 999000007838
Përshkrimi
Sofa Bed MELODY 

Karakteristikat:
*Përmasat: 181 x 83 x 82 cm
*Divan pa krahë, me copë
*Mekanizem hapje dhe kembë druri