Spërkatës Mix 1.5 Lt

990 Lekë 399 Lekë

Spërkatës Mix 1.5 Lt
Nëse ju pëlqen të kujdeseni për çdo detaj në shtëpinë tuaj ky produkt është i duhuri.

Karakteristikat:
*Materiali: Plastike
*Kapaciteti: 1.5 Lt
*I disponueshëm në 2 ngjyra : jeshile dhe blu

SKU: 8430852815033
Përshkrimi

Spërkatës Mix 1.5 Lt
Nëse ju pëlqen të kujdeseni për çdo detaj në shtëpinë tuaj ky produkt është i duhuri.

Karakteristikat:
*Materiali: Plastike
*Kapaciteti: 1.5 Lt
*I disponueshëm në 2 ngjyra : jeshile dhe blu