Spërkatës uji

369 Lekë 279 Lekë

Spërkatës uji
Nëse ju pëlqen të kujdeseni për çdo detaj në kopshtin tuaj ky produkt është i duhuri.

Karakteristikat:
*Materiali: plastikë
*Kapaciteti: 0.5 Lt
*I disponueshëm në 3 ngjyra : blu, e verdhë dhe portokalli

SKU: 8445393032313
Përshkrimi

Spërkatës uji
Nëse ju pëlqen të kujdeseni për çdo detaj në kopshtin tuaj ky produkt është i duhuri.

Karakteristikat:
*Materiali: plastikë
*Kapaciteti: 0.5 Lt
*I disponueshëm në 3 ngjyra : blu, e verdhë dhe portokalli