Stol për Fëmijë

1,390 Lekë

Stol për Fëmijë 

Karkateristkat:
*Material Dru dhe Metal
*Përmasat : h27 x d23cm

SKU: 8720573121354
Përshkrimi

Stol për Fëmijë 

Karkateristkat:
*Material Dru dhe Metal
*Përmasat : h27 x d23cm