Tabaka Servirje ARMREST

490 Lekë 390 Lekë

Tabaka Servirje ARMREST

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*E palosshme
*Përmasat 44 x 24 cm

SKU: 8720573187169
Përshkrimi

Tabaka Servirje ARMREST

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*E palosshme
*Përmasat 44 x 24 cm