Tabaka Servirje Bamboo

1,500 Lekë 1,290 Lekë

Tabaka Servirje Bamboo

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Diameter 25 cm

SKU: 8720573158220
Përshkrimi

Tabaka Servirje Bamboo

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Diameter 25 cm