Tabaka Servirje Bamboo

1,000 Lekë 840 Lekë

Tabaka Servirje Bamboo

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 60 x 15 x 1.5 cm

SKU: 8720573158084
Përshkrimi

Tabaka Servirje Bamboo

Karakteristikat:
*Tabaka për servirje
*Material druri bamboo
*Dorezë praktike
*Ideale për servirje dhe si element dekorativ në kuzhinën tuaj.
*Përmasat 60 x 15 x 1.5 cm