Tapet Artik Grey

39,680 Lekë 14,900 Lekë
Kominim i reflekseve te perlës, e bardhë në gri. Ngjyra neutrale që japin efekt relaksues, i butë, i pastër në dizajn dhe u jep elegancë ambjentit tuaj. Në përmasa: 160*230cm 85% Material leshi & 15% Poliester Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N002826
Përshkrimi
Kominim i reflekseve te perlës, e bardhë në gri. Ngjyra neutrale që japin efekt relaksues, i butë, i pastër në dizajn dhe u jep elegancë ambjentit tuaj. Në përmasa: 160*230cm 85% Material leshi & 15% Poliester Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë