Tapet ASPEN Silver Blue

59,520 Lekë 24,900 Lekë
Ngjyra  është e lidhur me dritë*-hijet e hënës dhe rrjedhën emocionale të personit që e përdor, Fildishi shton ndjeshmërinë dhe jep element misterioz. Material: 100% Viskozë Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003834
Përshkrimi
Ngjyra  është e lidhur me dritë*-hijet e hënës dhe rrjedhën emocionale të personit që e përdor, Fildishi shton ndjeshmërinë dhe jep element misterioz. Material: 100% Viskozë Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë