Tapet CAVINO Smoke Grey

49,600 Lekë 20,900 Lekë
Ngjyrë kafe ne bazë, e mbuluar me vija kafe të errta dhe në ngjyrë të zezë. Janë ekzemplarë të veçantë punuar me dorë. Material: 60% Material i leshtë, 40% Poliestër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003848
Përshkrimi
Ngjyrë kafe ne bazë, e mbuluar me vija kafe të errta dhe në ngjyrë të zezë. Janë ekzemplarë të veçantë punuar me dorë. Material: 60% Material i leshtë, 40% Poliestër Permasa: 160*230cm Orgjina: India Te punuara me dore Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë