Tapet MAXICO Cream

49,600 Lekë 21,900 Lekë
Cream Tan/ Tonalitete Bezhe Ngjyrë e ngjashme bezhë dhe fildishi,  një ngjyrë neutrale, relaksuese dhe qetësuese,  ka njëtrajtësisht pastërti dhe butësi të ngjyrës së bardhë, por me një ton më të ngrohtë. Fildishi përfaqëson qetësi dhe këndësi. Ngjyra e fildishtë jep një ton të relaksuar dhe hijeshi ambjentit tuaj. Material: 50% Material i leshtë dhe 50% Fibra rezistente sintetike Emri: Maxico Orgjina: India Punuar me dorë Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë
SKU: N003832
Përshkrimi
Cream Tan/ Tonalitete Bezhe Ngjyrë e ngjashme bezhë dhe fildishi,  një ngjyrë neutrale, relaksuese dhe qetësuese,  ka njëtrajtësisht pastërti dhe butësi të ngjyrës së bardhë, por me një ton më të ngrohtë. Fildishi përfaqëson qetësi dhe këndësi. Ngjyra e fildishtë jep një ton të relaksuar dhe hijeshi ambjentit tuaj. Material: 50% Material i leshtë dhe 50% Fibra rezistente sintetike Emri: Maxico Orgjina: India Punuar me dorë Transporti: Tirane-200 Lekë / Rrethe-300 Lekë